به گزارش عرش نيوز،
رضايي يادآور شد: همچنين اسيدهاي چرب آن، مانع ابتلا به پاركينسون شده و با مصرف مداوم روغن كنجد خطر ابتلا به آرتروز و بيماري هاي مفصلي كاهش مي يابد.
امام خميني (ره):
انسان كه بخواهد براي خدا كار بكند و به مقام انسانيت برسد
بايد هميشه دنبال اين باشد كه ببيند چه عيبي دارد.
يك داوطلب برتر كنكور در توصيه به داوطلبان آزمون سراسري 93، گفت: داوطلبان وقت خود را با حفظ كردن فرمولهاي متعدد، تلف نكنند.
علي محمدمهر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه زنجان، اظهاركرد: داوطلبان كنكور سال آينده هماكنون درس خواندن را آغاز كنند و وقت بسيار مفيد تابستان را با بازيگوشي تلف نكنند، چرا كه اگر تمام وقت خود را براي دوران سال تحصيلي بگذارند خسته شده و دلسرد ميشوند، بنابراين با خواندن يك دور كامل از كتابهاي دوم و سوم دبيرستان و تستزني آن چندين قدم جلو بيفتند.
وي افزود: البته توصيه ميشود كه داوطلبان علاوه بر خواندن دروس اختصاصي به خواندن درسهاي عمومي نيز وقت بگذارند، زيرا دروس عمومي مهم بوده و تاثير زيادي دارد، بنابراين خواندن موازي دروس عمومي و اختصاص را باهم آغاز كنند، اما براي دروس اختصاصي كمي بيشتر وقت بگذارند.
وي افزود: داشتن برنامه ثابت براي درس خواندن بسيار مهم است، بنابراين با اين برنامه ثابت و خاص درس خواندن در يك چارچوب پيش ميرود و ميتواند عقب يا جلو افتادن دروس را در مدارس جبران كند، بنابراين داوطلبان ميتوانند با 8 ساعت مطالعه در روز در طول تابستان و 6 ساعت مطالعه در روز در طول سال تحصيلي به نتيجه خوبي برسند، البته بايد تاكيد كرد كه اين ساعات مطالعه ثابت نبوده و براي افراد مختلف با تواناييهاي مختلف متفاوت است.
محمدمهر خاطرنشان كرد: برخي از داوطلبان با توجه به استرس فراوان ايام كنكور و تبليغات متعدد در موسسات گوناگون در آزمونهاي گوناگون شركت ميكنند كه اين موضوع و چند آزموني خوب نيست، بنابراين توصيه ميشود داوطلبان در طول سال با يك برنامه پيش بروند.
وي با اشاره به اشتباه رايج برخي از داوطلبان در آزمون و خطاي شيوههاي مطالعه، اظهاركرد: داوطلبان زمان مطالعه دروس شيوهاي جديد را فقط دو روز امتحان كنند و در صورت عدم موفقيت آن را كنار بگذارند و شيوهاي را براي درس خواندن انتخاب كنند كه مطلب در ذهن ماندگار شود و نياز به دوره كردن نباشد، زيرا شب كنكور هيچ كدام از درسها دوره نميشوند.
وي در پايان گفت: برخي از داوطلبان از حفظ كردن فرمولهاي متعدد شكايت ميكنند، ولي نياز به حفظ كردن فرمولهاي زياد نيست. متاسفانه برخي از داوطلبان سرعت را در تستزني رسيدن به جواب با كوتاهترين فرمول ميدانند، اين در حالي است كه سرعت در هنر يك بار خواندن روي سئوال و شروع به حل كردن است، نه فكر كردن به روش حل، بنابراين با حفظ كردن چند فرمول پايه ميتوان به سئوالات متعدد كنكور با سرعت بالا پاسخ داد.