معرفی وبلاگ
به نام خدا زن با نظاره کردن در آیینه ی گوهر وجودی که خداوند به وی عطا نموده،در می یابدکه از جایگاه اجتماعی بسیار والایی برخوردار است. هیچ پیامبر و معصومی از غیر زن زاده نمی شود.آری "زن با یک دست گهواره و با دست دیگر تاریخ بشریت را حرکت می دهد." زن در حکومت حضرت مهدی(عج)به جایگاه رفیع و واقعی خود دست می یابد.امام باقر(ع)در تفسیر آیه 148 سوره بقره می فرماید:"سوگند به خداوند،313 تن که 50 نفر از آنان زنند،بی هیچ قرار قبلی در مکه گرد می آیند و این است معنای آیه شریف:هرکجا باشید،خداوند شما را حاضر می کند،زیرا او بر هر کاری تواناست.بحار الانوار،ج52،ص223 به امید آن روز - مدیر وبلاگ"باران"
دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 335210
تعداد نوشته ها : 430
تعداد نظرات : 46
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
 

دانشگاه علم و هنر، پس از كسب موافقت شوراي گسترش وزارت علوم و ارتقاء موسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي استان يزد در مراسمي با حضور مسئولان وزارت علوم و جهاد دانشگاهي، استاندار و جمعي از مسئولان استان يزد افتتاح شد.

 

به گزارش خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه يزد، محمدرضا فلاح‌زاده استاندار يزد در اين مراسم كه سالن آمفي‌تئاتر اين دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اهميت كسب علم و دانش از ديدگاه اسلام و پيامبر اكرم(ص)، در خصوص ظرفيت‌هاي موجود علمي در استان يزد، گفت: استان يزد تا قبل از انقلاب دانشگاهي نداشت، اما امروز بيش از 42 مركز آموزش عالي در اين استان در حال فعاليت است.

 

وي با اشاره به تبديل دانشكده‌هاي اردكان و ميبد به دانشگاه، از راه‌اندازي پرديس صنعتي استان با توجه به صنعتي بودن استان و همچنين پرديس بين‌المللي علوم پزشكي يزد با چهار دانشكده در يكي دو سال گذشته خبر داد.

 

استانداريزد در ادامه نيز ارتقاء موسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي به دانشگاه علم و هنر اشاره كرد و آن را حاصل تلاش‌ها و پيگيري‌هاي مسئولان اين مركز دانست.

 

وي از مسئولان دانشگاه علم و هنر خواست تا آن را به دانشگاهي بزرگ در حوزه‌هاي فيزيكي، علمي و اموزشي تبديل كنند.

 

دسته ها : قابل توجه
چهارشنبه دوازدهم 4 1392 18:51
چند روزي به آمدن عيد مانده بود. بيشتر بچه ها غايب بودند، يا اكثرا رفته بودند به شهرها و شهرستان هاي خودشان يا گرفتار كارهاي عيد بودند. اما استاد بدون هيچ تأخيري آمد سر كلاس و شروع كرد به درس دادن. استاد خشك و مقرراتي ما خود مزيدي شده بر دشواري .

بالاخره كلاس رو به پايان بود كه يكي از بچه ها خيلي آرام گفت: استاد! آخر سالي ديگه بسه!

استاد هم دستي به سر تهي از موي خود كشيد!

و عينكش را از روي چشمانش برداشت و همين طور كه آن را مي گذاشت روي ميز خودش هم براي اولين بار روي صندلي جاي گرفت.



استاد ۵۰ ساله‌مان با آن كت قهوه‌اي سوخته‌اي كه به تن داشت، گفت: حالا كه تونستيد من رو از درس دادن بياندازيد، بذاريد خاطره اي رو براتون تعريف كنم. من حدودا ۲۱ يا ۲۲ سالم بود، مشهد زندگي مي كرديم، پدر و مادرم كشاورز بودند با دست هاي چروك خورده و آفتاب سوخته، دست هايي كه هر وقت اون ها رو مي ديدم دلم مي خواست ببوسمشان، بويشان كنم، كاري كه هيچ وقت اجازه آن را به خود ندادم با پدرم بكنم اما دستان مادرم را هميشه خيلي آرام مثل “ماش پلو” كه شب عيد به شب عيد مي خورديم بو مي كردم و در آخر بر لبانم مي گذاشتم.

استادمان حالا قدري هم با بغض كلماتش را جمله مي كند: نمي دونم بچه ها شما هم به اين پي برديد كه هر پدر و مادري بوي خاص خودشان را دارند يا نه؟ ولي من بوي مادرم را هميشه زماني كه نبود و دلتنگش مي شدم از چادر كهنه سفيدي كه گل هاي قرمز ريز روي آن ها نقش بسته بود حس مي كردم، چادر را جلوي دهان و بيني‌ام مي گرفتم و چند دقيقه با آن نفس مي كشيدم… اما نسبت به پدرم مثل تمام پدرها هيچ وقت اجازه ابراز احساسات پيدا نكردم جز يك بار، آن هم نه به صورت مستقيم.

نزديكي هاي عيد بود، من تازه معلم شده بودم و اولين حقوقم را هم گرفته بودم، صبح بود، رفتم آب انبار تا براي شستن ظروف صبحانه آب بيارم. از پله ها بالا مي آمدم كه صداي خفيف هق هق مردانه اي را شنيدم، از هر پله اي كه بالا مي آمدم صدا را بلندتر مي شنيدم . . . . استاد حالا خودش هم گريه مي كنه . . . .



پدرم بود، مادر هم آرامش مي كرد، مي گفت آقا! خدا بزرگ است، خدا نمي ذاره ما پيش بچه ها كوچيك بشيم، فوقش به بچه ها عيدي نمي ديم، قرآن خدا كه غلط نمي شه اما بابام گفت: خانم! نوه هامون تو تهران بزرگ شده اند و از ما انتظار دارند، نبايد فكر كنند كه ما . . . . .

حالا ديگه ماجرا روشن تر از اين بود كه بخواهم دليل گريه هاي بابام رو از مادرم بپرسم، دست كردم توي جيبم، ۱۰۰ تومان بود، كل پولي كه از مدرسه گرفته بودم، گذاشتم روي گيوه هاي پدرم و خم شدم و گيوه هاي پر از خاك و خلي كه هر روز در زمين زراعي، همراه بابا بود بوسيدم.

آن سال همه خواهر و برادرام ازتهران آمدند مشهد، با بچه هاي قد و نيم قد كه هر كدام به راحتي “عمو” و “دايي” نثارم مي كردند. بابا به هركدام از بچه ها و نوه ها ۱۰ تومان عيدي داد، ۱۰ تومان ماند كه آن را هم به عنوان عيدي داد به مامان.

اولين روز بعد از تعطيلات بود، چهاردهم، كه رفتم سر كلاس. بعد از كلاس آقاي مدير با كروات نويي كه به خودش آويزان كرده بود، گفت كه كارم دارد و بايد بروم اتاقش. رفتم، بسته اي از كشوي ميز خاكستري رنگ زهوار در رفته گوشه اتاقش درآورد و داد به من.

گفتم: اين چيه؟

گفت: باز كن مي فهمي.

باز كردم، ۹۰۰ تومان پول نقد بود!

گفتم: اين براي چيه؟

گفت:از مركز اومده؛ در اين چند ماه كه اين جا بودي بچه ها رشد خوبي داشتند براي همين من از مركز خواستم تشويقت كنند.

راستش نمي دونستم كه اين چه معنايي مي تونه داشته باشه، فقط در اون موقع ناخودآگاه به آقاي مدير گفتم: اين بايد ۱۰۰۰ تومان باشه نه ۹۰۰ تومان!

مدير گفت: از كجا مي دوني؟ كسي بهت گفته؟ گفتم: نه، فقط حدس مي زنم، همين.

راستش مدير نمي دونست بخنده يا از اين پررويي من عصباني بشه اما در هر صورت گفت از مركز استعلام مي‌گيره و خبرش را به من مي دهد. روز بعد تا رفتم اتاق معلمان تا آماده بشم براي كلاس، آقاي مدير خودش را به من رساند و گفت: من ديروز به محض رفتنت استعلام كردم. درست گفتي، هزار تومان بوده نه نهصد تومان، اون كسي كه بسته رو آورده، صد تومانش را كِش رفته بود كه خودم رفتم ازش گرفتم. اما براي دادنش يه شرط دارم . . . .

گفتم: چه شرطي؟

گفت: بگو ببينم از كجا مي دونستي؟ نگو حدس زدم كه خنده داره!

استاد كمي به برق چشمان بچه ها كه مشتاقانه مي خواستند جواب اين سوال آقاي مدير را بشنوند، نگاه كرد و دسته طلايي عينكش را گرفت و آن را پشت گوشش جا داد و گفت: “به آقاي مدير گفتم: هيچ شنيدي كه خدا ۱۰ برابر عمل نيكوكاران به آن ها پاداش مي دهد؟”

 

ghatreh
دسته ها : قابل توجه
دوشنبه دهم 4 1392 1:16
امام رضا(ع) هنگام ورود به ايران، به طور متوسط روزي 30 كيلومتر را طي كردند تا به مشهد رسيد ند. مستندات تاريخي نيز اين موضوع را تأييد مي‌كند كه آن حضرت مسير 2100 كيلومتري واقع در ايران را با توقف و قدم‌گذاشتن در 75 منزلگاه پشت سر گذاشتند كه از اين تعداد، 16 منزلگاه به صورت قطعي شناسايي شده است.

عرش نيوز ؛
به گزارش خبرگزاري اهل‏بيت(ع) ـ ابنا ـ شوراي هماهنگي احياء قدمگاه‌هاي امام رضا(ع) با حضور سيدجواد جعفري مديرعامل بنياد بين‌المللي فرهنگي هنري امام رضا(ع)، علي‌اصغرسالاري مدير پروژه احياء «جاده ولايت»، صدري نماينده وزارت كشور و نمايندگاني از استان‌هاي واقع «جاده ولايت» تشكيل جلسه داد.

جاده ولايت به مسير مدينه تا مرو گفته مي‌شود كه در سال ۲۰۰هجري توسط امام رضا(ع) طي شد. طول اين مسير حدود 3450 كيلومتر است كه حدود ۸۰۰ كيلومتر آن در عربستان، ۲۰۰كيلومتر در مرز ميان عراق و كويت، ۱۰۰كيلومتر در عراق، 2100 كيلومتر در خاك ايران و ۲۰۰ كيلومتر نيز در تركمنستان امروز واقع شده است.

شناسايي ۱۶ قدمگاه قطعي امام رضا(ع) در ايران اسلامي

سالاري در ابتداي اين نشست توضيحاتي درباره هجرت اجباري امام رضا(ع) بيان كرد و گفت: از آنجايي كه مأمون بر ارتباط هرچه كم‌تر شيعيان با امام رضا(ع) تأكيد داشت، «رجاءبن ابي‌ضحاك»امام را از شهرهاي بغداد و قم عبور نداد و از مسير خوزستان، فارس و يزد ايشان را به خراسان منتقل كرد.

وي افزود: طبق بررسي‌ها، امام در اين مسير حدود 75 منزل را پشت سر گذاشته‌اند كه تاكنون فقط 16 منزل و قدمگاه را به صورت قطعي شناسايي كرده‌ايم؛ بيشترين قدمگا‌ه‌هاي شناسايي‌ شده در استان يزد واقع شده است، البته مستندترين قدمگاه شناسايي شده، مربوط به ده سرخ است كه در استان خراسان قرار دارد.

تدوين شناسنامه قدمگاه‌هاي امام رضا(ع)

جعفري مديرعامل بنياد بين‌المللي فرهنگي هنري امام رضا(ع) نيز با استناد به فرمايش رهبر معظم انقلاب كه «شيراز» را بعد از قم و مشهد سومين حرم اهل بيت(ع) در ايران خواندند، گفت: به همين منظور ما در بنياد امام رضا(ع) به امامزاده شاهچراغ(ع) در شيراز و «بي‌بي‌حكيمه»درگچساران نگاه ويژه‌اي داريم.

وي ضمن اشاره به مصوبات شوراي هماهنگي احياء قدمگاه‌هاي حضرت رضا(ع) گفت: شايسته است در دهه كرامت- حد فاصل ميلاد امام رضا(ع)‌ و ولادت حضرت معصومه(س) و نيز روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ(ع)- برنامه‌هايي را در قدمگاه‌هاي حضرت رضا(ع) داشته باشيم تا اين اماكن مقدس به عنوان يك قطب فرهنگي - مذهبي معرفي شوند و بيش از پيش مروج سيره و آموزه‌هاي بلند رضوي باشند.

مديرعامل بنياد بين‌المللي فرهنگي هنري امام رضا (ع) از نصب تابلوهاي متحدالشكل به منظور معرفي «جاده ولايت» در طول اين مسير خبر داد و افزود: اجراي اين كار با پيشنهاد بنياد و به همت وزارت راه و شهرسازي انجام مي‌شود. ضمن اينكه شناسنامه قدمگاه‌ها تدوين و در محل آن‌ها نصب شده است.

پيشنهاد معرفي قدمگاه‌هاي امام رضا(ع) در كتب درسي

صدري، نماينده وزارت كشور نيز در اين جلسه ضمن تأكيد بر احياء قدمگاه‌هاي امام رضا(ع) پيشنهاد كرد وزارت آموزش و پرورش معرفي مسير هجرت تاريخي امام علي‌بن موسي الرضا(ع) و منزلگاه‌هاي آن حضرت را در كتاب‌هاي درسي بگنجاند.

حجت‌الاسلام مصطفي فقيه اسفندياري، دبير كميته علمي جشنواره بين‌المللي امام رضا(ع) نيز با بيان اين‌كه «تفاوتي ميان قدمگاه‌هاي امام رضا(ع) با حرم ايشان وجود ندارد» تأكيد كرد: نگاه توريستي به قدمگاه‌هاي امام رضا(ع) اين اماكن مقدس را درحد يك مجتمع استراحتگاهي تقليل مي‌دهد.
دسته ها : قابل توجه
يکشنبه نهم 4 1392 9:34

 

آن سفر كرده كه صد قافله دل همره اوست

هر كجا هست خدايا به سلامت دارش

 

دسته ها : انتظار فرج
جمعه هفتم 4 1392 1:12

 

عمريست كه از حضور او جا مانديم

در غربت سرد خويش تنها مانديم

او منتظر است تا كه ما برگرديم

ماييم كه در غيبت كبري مانديم

 

دسته ها : انتظار فرج
دوشنبه سوم 4 1392 14:2

 

سالروز ميلاد يگانه  منجي عالم بشريت ،حضرت ولي عصر(عج) بر همگان مبارك باد.

 

دسته ها : مناسبت ها
يکشنبه دوم 4 1392 1:25
X