معرفی وبلاگ
به نام خدا زن با نظاره کردن در آیینه ی گوهر وجودی که خداوند به وی عطا نموده،در می یابدکه از جایگاه اجتماعی بسیار والایی برخوردار است. هیچ پیامبر و معصومی از غیر زن زاده نمی شود.آری "زن با یک دست گهواره و با دست دیگر تاریخ بشریت را حرکت می دهد." زن در حکومت حضرت مهدی(عج)به جایگاه رفیع و واقعی خود دست می یابد.امام باقر(ع)در تفسیر آیه 148 سوره بقره می فرماید:"سوگند به خداوند،313 تن که 50 نفر از آنان زنند،بی هیچ قرار قبلی در مکه گرد می آیند و این است معنای آیه شریف:هرکجا باشید،خداوند شما را حاضر می کند،زیرا او بر هر کاری تواناست.بحار الانوار،ج52،ص223 به امید آن روز - مدیر وبلاگ"باران"
دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 336953
تعداد نوشته ها : 430
تعداد نظرات : 46
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

 

روز ملي فناوري هسته اي و تاريخچه آن

 20 فروردين ماه سال 1385 خبر دستيابي ايران به فن آوري غني سازي اورانيوم و راه اندازي يك زنجيره كامل غني سازي در نطنز اعلام شد. در پي اين خبر با تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، به پاس قدرداني از تلاش هاي افتخار آميز دانشمندان جوان ايران اسلامي، بيستم فروردين ماه، مقارن با تكميل چرخه سوخت هسته اي در تقويم رسمي ايرانيان روز ملي فن آوري هسته اي نام گرفت.

فناوري هسته اي

 

اين فن آوري در برگيرنده بسياري از علوم مهندسي و پايه است و در حال حاضر منحصراً در اختيار تعداد كمي از كشورهاي جهان است. اهميت كسب اين فن آوري موجب جهش علمي و در همه زمينه هاي علمي و صنعتي در كشورمان شده است.

جمهوري اسلامي ايران در يك سال گذشته و پس از رفع تعليق دو سال و نيمه فعاليت هاي هسته اي مرتبط با چرخه سوخت تا كنون دو زنجيره 164 تايي از دستگاه هاي سانتريفيوژ را نصب و راه اندازي نموده و در حال تكميل زنجيره 3000 تايي سانتريفيوژ براي رسيدن بر توليد نيمه صنعتي سوخت هسته اي نيروگاه در سايت نطنز است.

اين موفقيت بزرگ در فن آوري هسته اي بيش از هر چيز مرهون تصميمات و سياستهاي مدبرانه و دورانديشانه اي بوده است كه توسط مسئولان عالي رتبه نظام در رفع تعليق از تأسيسات هسته اي كشورمان صورت گرفته است و نشان داد كه پايداري، مقاومت در مقابل خواسته نامشروع ديگران، خودباوري و اعتماد نيروهاي خلاق كشور مي تواند قله هاي دانش پيشرفته هسته اي در حداقل زمان ممكن فتح شود.

 

دسته ها : مناسبت ها
سه شنبه بیستم 1 1392 18:11

 

20 فروردين روز ملي فن آوري هسته اي مبارك باد

 همچنين روز هنر انقلاب اسلامي

(سالروز شهادت سيد مرتضي آويني گرامي باد)

 

دسته ها : مناسبت ها
سه شنبه بیستم 1 1392 18:6

 

 

سالمندي و سلامت شعار امسال سازمان بهداشت جهاني

 

 

سه شنبه بیستم 1 1392 8:1

 

بنا به اذعان متخصصان فشارخون بالا از مهم‌ترين عوامل خطر بروز بيماري‌هاي قلبي، سكته مغزي و البته بيماري‌هاي كليوي است. اين درحاليست كه بيماري‌هاي قلبي عروقي اولين علت مرگ دنيا هستند و طبق اعلام سازمان جهاني بهداشت در سال 2005، بيماري‌هاي قلبي – عروقي 17.5 ميليون نفر قرباني داشته كه 30 درصد كل مرگ‌هاي دنيا را شامل مي‌شود و پيش بيني مي‌شود اين رقم تا سال 2030 به 23 ميليون نفر افزايش يابد.

بررسي‌هاي انجام شده در سال 83 و در 29 استان ايران نيز نشان مي‌دهد كه بيماري‌هاي قلبي – عروقي 138هزار قرباني گرفته است؛ يعني حدود 378 نفر در روز كه البته متوسط سن مرگ ناشي از اين بيماري‌ها حدود 69 سال بوده و اين بررسي‌ها حاكي از آن است كه اولين علت مرگ در كشور در سال 83، بيماري‌هاي قلبي – عروقي بوده است.

زندگي مدرن امروزي، كودكان را در معرض عوامل خطري مانند رژيم غذايي كم كالري و غني از نمك، چربي‌هاي مضر غذايي و قند، بازي‌هاي كامپيوتري كه خود مشوق كم تحركي هستند و همچنين تبليغات مشوق مصرف دخانيات در برخي كشورها، قرار مي‌دهد. بر اين اساس با نگاهي به دوران زندگي، كودكان در آينده در معرض افزايش خطر پرفشاري خون و بيماري‌هاي قلبي – عروقي ناشي از آن هستند. بر همين اساس است لزوم اتخاذ تدابير و راهكارهاي مناسب براي مقابله با اين مشكل بهداشتي از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. از طرف ديگر همانطور كه از شعار روز جهاني بهداشت امسال برمي‌آيد، اقدامات مربوط به سلامت قلب و عروق، همه افراد يك خانواده، جامعه و بويژه سياستگزاران و برنامه‌ريزان كشورها را در برمي‌گيرد تا به اين ترتيب افراد براي انجام شيوه‌هاي برخورداري از قلب و عروقي سالم توانمند شوند. بنابراين شايسته است كه بيش از پيش به”فشار خون" به عنوان سومين علت مرگ دنيا و بيشترين علت مراجعه به مراكز درماني، در برنامه‌هاي مراقبت‌هاي بهداشتي توجه شود؛ چرا كه با توجه و تمركز بر اين بيماري، علاوه بر آنكه گامي جدي در بهره‌مندي از جامعه‌اي سالم برداشته مي‌شود، از هزينه‌هاي سنگين درمان بيماري‌هاي قلبي – عروقي نيز جلوگيري مي‌شود.

 

 

سه شنبه بیستم 1 1392 7:51

 

امام رضا(ع) مي فرمايند:

"بزرگترين عبادت،انديشه در وظيفه است."

 

دسته ها : حديث
دوشنبه نوزدهم 1 1392 12:59

 

دوست خوبم،

زياد كار كردن مهم نيست،

درست كار كردن مهم است.

 

دسته ها : نكته
دوشنبه نوزدهم 1 1392 12:53

 

اولين نكته اين كه بايد در هنگام استفاده از سير در ذهن داشته باشيد ميزان تازگي و طراوت آن است. براي استفاده از سير بهتر است تازه ترين آن ها را انتخاب كنيد. سيرهاي بسته بندي شده يا مانده بيش از نيمي از خواص خود را از دست مي دهند.

** قبل از آنكه سير را در غذاي خود بريزيد حتما آن را بريده و چند دقيقه اي در هواي آزاد قرار دهيد. بريدن سير باعث مي شود تا برخي از تريكيبات سولفيد آن آزاد شده و با اكسيژن واكنش دهد. اين واكنش در 10  تا 15 دقيقه انجام شده و اين باعث مي شود تا سلامت سير بالاتر رود.

** بسياري هميشه به اين نكته مي انديشند كه استفاده از سير در حالت هاي كوبيده شده، بريده شده و يا بدون تغيير مفيد است. با توجه به نكته گذشته بايد به اين اشاره كرد كه اگر سيرها را رنده و له كنيد بيشتر سلول هاي داخلي آن ها شكسته شده و سلامت سير بالاتر مي رود.

** بوي سير نكته آخري است كه بايد به آن اشاره كنيم. براي از بين بردن بوي اين خوراكي از دهان تان بايد مسواك يزنيد و نخ دندان بكشيد همچنين خوردن شير نيز مي تواند كمك بسيار بزرگي كند. اما براي از بين بردن بوي سير از روي دستان شما مي توانيد از ليمو استفاده كنيد. شستن دست ها و كشيدن ليمو روي آن ها مي تواند بوي سير را از روي دست بردارد.

دوشنبه نوزدهم 1 1392 8:3

 

بقراط فرد بسيار باهوشي بوده؛ زيرا امروزه بعد از سال‌ها تحقيق و پژوهش، همان نتيجه‌اي به دست آمده است كه ساليان پيش او اعلام كرده بود.

راه رفتن مداوم و منظم موجب كاهش ديابت و بيماري‌هاي قلبي مي‌شود. علاوه بر آن، تراكم استخوان را افزايش و فشار خون را كاهش مي‌دهد و يكي از ساده‌ترين و كم هزينه‌ترين راه‌هاي حفظ تناسب اندام است كه به راحتي مي‌توان حتي آن را داخل منزل انجام داد.

 

 

دوشنبه نوزدهم 1 1392 7:50

 

روز جهاني بهداشته

حداقل يه امروزو در حفظ بهداشت و سلامتي مون كوشا باشيم.

تغذيه مناسب و رعايت بهداشت شخصي و عمومي

اميدوارم رعايت اين نكات عادت هميشگي مون بشه.

 

دسته ها : مناسبت ها
يکشنبه هجدهم 1 1392 7:54
تصويري از روز جهاني بهداشت

سازمان بهداشت جهاني كه در شهر ژنو پايتخت سويس قرار دارد از موسسات وابسته به سازمان ملل است.

در كنفرانس سانفرانسيسكو در سال 1946 تصميم به تشكيل يك كنفرانس بين المللي بهداشت گرفته شد كه اساسنامه آن در هفتم آوريل سال 1948، در نيويورك تنظيم و تصويب شد و درژوئن همان سال اولين مجمع عمومي سازمان بهداشت جهاني در ژنو با حضور نمايندگان 61 كشور جهان تشكيل شد.

هدف اين سازمان، فراهم كردن حداكثر امكانات بهداشتي و سلامتي براي كليه انسانهاي روي زمين است، به دنبال اين هدف، سازمان، برنامه هاي زيادي را به مرحله اجرا مي گذارد تا زمينه مساعدت كشورها را براي تقويت بهداشت عمومي خود فراهم كند.

يكي از موانع بزرگ در بهبود وضع بهداشت در دنيا كمبود اشخاص متخصص مي باشد . سازمان بهداشت جهاني براي رفع اين مشكل، دوره هاي مطالعاتي و كارآموزي و تعليم و تكميلي در سرتاسر جهان تشكيل داده است.

بيشترين توجه سازمان مداواي تبهاي مناطق حارّه، سل ، جذام، وبا، طاعون، آبله ، امراض تناسلي، بهداشت مادران و كودكان و تغذيه متمركز مي باشد و از جمله برنامه هاي عمده آن ريشه كني مالاريا و آبله است.

ايران در 23 نوامبر 1946، به عضويت اين سازمان درآمد و همه ساله در اجلاس ساليانه آن و در كميته منطقه اي در گروه مديترانه شرقي شركت داشته است.

 

دسته ها : مناسبت ها
يکشنبه هجدهم 1 1392 7:42

سلام مهربوني

دسته ها :
شنبه هفدهم 1 1392 11:59

 

چه صبح دل انگيزي شده بود امروز

يه صبح كاملا بهاري

امروز دانش آموزان پس از كلي تعطيلي به مدرسه رفتند

بارش بارون مدرسه هارو تميز و معطر كرده بود

خداجون ممنون

بچه ها ،بهار مدرسه ها مبارك

 

 

شنبه هفدهم 1 1392 11:48

 

سپيده كاشاني اتصال علي(ع) و عدالت و ذوالفقار و مهدي(ع) را اين گونه مي سرايد:

ز كعبه عزم سفر كن، به اين ديار بيا!

چو عطر غنچه نهان تا كي؟ آشكار بيا!

حريم دامن نرجس شد از تو رشك بهار

گل يگانة گلزار روزگار، بيا!

تويي، تو نور محمد، تو جلوه يي ز علي

تو سيف منتقمي، عدل پايدار بيا!

ز اشك و خون دل، اين خانه شستشو داديم

بيا به مشهد عشاق بي قرار! بيا!

زمان، گذرگه پژواك نام نامي توست

زمين ز رأي تو گيرد مگر قرار، بيا!

ميان شعلة غم سوخت هجرنامة ما

بيا كه گويمت آن رنج بي شمار، بيا!

زلال چشمه تويي، روح سبزه، رمز بهار

بيا كه با تو شود فصل ها، بهار بيا

براي آنكه نشاني تو اي مبشّر نور

درخت خشك عدالت به برگ و بار، بيا!

براي آمدنت، گرچه زود هم ديرست!

شتاب كن كه برآري ز شب دمار، بيا!

 

دسته ها : انتظار فرج
جمعه شانزدهم 1 1392 14:21

 

گفته بودم كه بيايي غم دل با تو بگويم

چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

 

دسته ها : انتظار فرج
جمعه شانزدهم 1 1392 14:12

 

آقا سلام

سلام آقا

سلام آقاي خوبي

 .

.

 

دسته ها : انتظار فرج
پنج شنبه پانزدهم 1 1392 21:30

 

خوشا آنكس كه مهدي (عج) يار او شد / رفيق مشفق و غمخوار او شد

اگر صدها گره افتد بكارش/ بدست او فرج در كار او شد . . .

يا ابا صالح المهدي

.

دسته ها : انتظار فرج
پنج شنبه پانزدهم 1 1392 15:36

 

وقتي انسان آرامش را در خود نيابد،جست و جوي آن در جاي ديگر كار بيهوده اي است.

دسته ها : نكته
چهارشنبه جهاردهم 1 1392 12:28
X