معرفی وبلاگ
به نام خدا زن با نظاره کردن در آیینه ی گوهر وجودی که خداوند به وی عطا نموده،در می یابدکه از جایگاه اجتماعی بسیار والایی برخوردار است. هیچ پیامبر و معصومی از غیر زن زاده نمی شود.آری "زن با یک دست گهواره و با دست دیگر تاریخ بشریت را حرکت می دهد." زن در حکومت حضرت مهدی(عج)به جایگاه رفیع و واقعی خود دست می یابد.امام باقر(ع)در تفسیر آیه 148 سوره بقره می فرماید:"سوگند به خداوند،313 تن که 50 نفر از آنان زنند،بی هیچ قرار قبلی در مکه گرد می آیند و این است معنای آیه شریف:هرکجا باشید،خداوند شما را حاضر می کند،زیرا او بر هر کاری تواناست.بحار الانوار،ج52،ص223 به امید آن روز - مدیر وبلاگ"باران"
دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 336997
تعداد نوشته ها : 430
تعداد نظرات : 46
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

دسته ها : مناسبت ها
دوشنبه بیست و هفتم 3 1392 19:1

 

رسول اكرم (ص) فرمود :

 اطاعت از فرمان الهي و پرستش ذات اقدس او بر اثر علم است ، خير دنيا و آخرت در پرتو علم بدست مي آيد ، و شرّ دنيا و آخرت از جهل و ناداني دامنگير انسان ميشود.

منبع : بحار ،جلد1،ص64

 

دسته ها : حديث
يکشنبه بیست و ششم 3 1392 19:44
 

 

به گزارش سرويس سياسي بي باك، در پي حماسه با شكوه و تاريخي ملت در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و چهارمين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي پيام تشكر و قدرداني خطاب به مردم ايران صادر كردند.


حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در اين پيام با اشاره به حضور متراكم و خيره كننده ايرانيان مومن و غيور در صحنه حماسي انتخابات، اين حضور عظيم را نشان دهنده رشد فزاينده سياسي و پاي فشردن بر مردمسالاري ديني صادقانه و باطل السحر بافته ها و گزافه هاي دشمنان حسود خواندند و تأكيد كردند: پيروزِ حقيقي انتخابات، ملت بزرگ ايران است كه به حول و قوه الهي توانست گامي استوار بردارد و گوهر نفوذناپذير و چهره ي پر نشاط و مصمّم و دل سرشار از اميد و ايمان خود را به نمايش بگذارد.

متن كامل پيام رهبر معظم انقلاب به اين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
ملت عزيز ايران!
صحنه حماسي و پرشور انتخابات در روز جمعه ي ۲۴ خرداد، آزمون خيره كننده ي ديگري بود كه چهره ي مصمم و پر اميد ايران اسلامي را در معرض نگاه دوستان و دشمنان نهاد. رشد فزاينده ي سياسي و پاي فشردن بر مردم سالاري ديني صادقانه، حقيقت تابناكي است كه با حضور متراكم شما در پاي صندوق هاي رأي، يك بار ديگر در عمل به اثبات رسيد و باطل السحر بافته ها و گزافه هاي دشمنان و حسودان و طمع ورزان شد.
حماسه ي حضور شما پيوند مستحكم ايران و ايراني را با نظام اسلامي به رخ همه ي بدخواهاني كشيد كه با صد ترفند سياسي و اقتصادي و امنيتي در پي گسستن يا سست كردن اين اعتماد و پيوند مقدس اند.
ايرانيِ مومن و غيور در انتخابات ديروز، ظرفيت عظيم خود را در مواجهه ي متين و خردمندانه با جنگ رواني بازيگران سلطه و استكبار، با زيبايي و چيره دستي هر چه تمام تر به تصوير كشيد و كشور خود و منافع ملي خود و آينده پر تلاش و اميدوارانه خود را بيمه كرد.
پيروز حقيقي انتخابات ديروز ملت بزرگ ايران است كه به حول و قوه الهي توانست گامي استوار بردارد و گوهر نفوذ ناپذير و چهره ي پر نشاط و مصمم و دل سرشار از  اميد و ايمان خود را به نمايش بگذارد.
اينجانب با خشوع و خاكساري در برابر لطف و رحمت خداوند حكيم و عليم، جبهه ي سپاس بر زمين مي سايم و خود و شما را به ذكر و شكر و قدرشناسي اين نعمت بزرگ فرا ميخوانم و با سلام و عرض اخلاص به حضرت ولي اله الاعظم روحي فداه و تبريك به ملت عزيز و به رئيس جمهور منتخب جناب حجت الاسلام آقاي حاج شيخ حسن روحاني نكاتي را به ايشان و همه آحاد ملت عرض ميكنم:

۱- اكنون كه حماسه ي سياسي و نقطه اوج آن در جمعه ي بيست و چهارم خرداد با پيروزي ملت ايران و نظام جمهوري اسلامي به سرانجام رسيده است، هيجان و التهاب روزها و هفته هاي رقابت، بايد جاي خود را به همكاري و رفاقت داده و طرفداران نامزدهاي رقيب در آزمون بردباري و متانت و دانايي نيز جايگاه شايسته ي خود را به  دست آورند. هيچ احساسي، چه شادماني و چه ناشادماني، نبايد كسي را به رفتار و گفتاري دور از شأنِ خردمندي و فرزانگي وادار كند. نگذاريد بدخواهان، احساسات مردم را ابزار خواسته‌هاي پليد خويش كنند. وحدت ملي و رفق و مدارا پشتوانه‌ ي امنيت كشور و خنثي كننده‌ ي ترفندهاي دشمنان است.

۲- رئيس جمهور منتخب، رئيس‌جمهور همه‌ ي ملت است. همه بايد براي دست يافتن به آرمانهاي بزرگي كه رئيس‌جمهور و همكاران وي در دولت، متعهد و مسئول تحقق آنند، به آنان كمك و با آنان همكاري صميمانه كنند.

۳- اكنون پس از هفته‌ها گفتن و شنودن، نوبت كار و اقدام است. رئيس‌جمهور منتخب، تا روز پذيرش رسمي مسئوليت، داراي فرصت ارزشمندي است كه شايسته است بيشترين بهره از آن برده شود و كارهائي كه شروع مسئوليت خطير رياست جمهوري، بدان نيازمند است، بي درنگ آغاز گردد.

۴- تحقق حماسه‌ ي انتخابات، بدون شركت و رقابت و تلاش ديگر نامزدهاي رياست جمهوري امكان‌پذير نبود. لازم ميدانم از همه شخصيت هاي محترمي كه پاي در اين ميدان نهاده و با تلاش خستگي ناپذير خود، صحنه ي مسابقه ئي شور انگيز را آفريدند، صميمانه تشكر كنم و آنان را باز هم به نقش آفريني در عرصه هاي گوناگون انقلاب و نظام اسلامي فرا بخوانم.

۵- و نيز لازم ميدانم از همه ي آحاد ملت كه اين بار نيز حادثه اي ماندگار خلق كردند، بويژه از حضرات مراجع معظّم و علماي اعلام و نخبگان دانشگاهي و سياسي و فرهنگي كه در ترغيب به مشاركت، نقش هاي ارزنده ايفا كردند، و نيز از دست اندركاران برگزاري انتخابات رياست جمهوري و شوراهاي شهر و روستا بويژه وزارت كشور و شوراي محترم نگهبان كه زحمات طاقت فرساي اين هفته هاي پركار را صبورانه تحمل كردند و با امانت كامل، اين بار سنگين را به سرمنزل رساندند، و نيز از مأموران پر تلاشي كه امنيت اين پديده ي حساس را در كشوري با اين وسعت، تا اقصي نقاط آن، تضمين كردند و همچنين از همه ي دستگاههاي همكار آنان، صميمانه تشكر كنم و اجر وافر الهي را براي آنان مسألت نمايم.

۶-لازم ميدانم به شكل ويژه از رسانه ي ملي و دست اندركاران محترم آن كه شور انتخابات را رهين تلاش هنرمندانه و مبتكرانه ي خود ساختند و راوي صادق و صريح گرايش ها و انديشه ها و هدفهاي نامزدان رياست جمهوري شدند و چگونگي دست بدست شدن قدرت در نظام جمهوري اسلامي را، به شكل آشكار در برابر چشم جهانيان گذاشتند، تشكري بسزا و بليغ كرده، اجر و توفيق آنان را از خداوند مسألت نمايم.

در پايان بار ديگر با خشوع و ابتهال، نعمت هاي بزرگ الهي را سپاس گفته و با تكريم ياد امام بزرگوار و شهيدان و ايثارگران عالي مقام، آينده ئي هر چه بهتر را براي اين كشور و اين ملت آرزو و مسألت ميكنم.
و السّلام عليكم و رحمه الله
سيّدعلي خامنه اي
۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۲

شنبه بیست و پنجم 3 1392 21:16


امام صادق(ع):

"هركس خوش دارد دعايش مستجاب شود بايد كسب خود را حلال كند."

دسته ها : حديث
شنبه بیست و پنجم 3 1392 11:34

 

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه يزد با حضور در مسجد روضه محمديه(حظيره) يزد راي خود را به صندوق انداخت و حضور پرشور مردم در اولين ساعات راي گيري را باشكوه توصيف كرد.

 

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه يزد، آيت الله محمدرضا ناصري با حضور در اين شعبه اخذ راي با اداي احترام به آيت الله صدوقي سومين شهيد محراب و حجت الاسلام و المسلمين محمدعلي صدوقي، امام جمعه فقيد يزد، راي خود را به صندوق انداخت.

 

وي اعلام كرد: فكر مي‌كردم از اولين‌هايي باشم كه براي دادن راي به مسجد حظيره آمدم اما صف‌هاي طولاني در مسجد شكل گرفته كه من را شگفت‌زده كرد.

 

او گفت: آدم از اين حضور سرشوق مي‌آيد، ان‌شاءالله كه اين قدم‌هايشان ثابت باشد و به بركت اين قدم‌هاي خوب، جمهوري اسلامي ايران پايدار بماند و توطئه دشمنان را خنثي كند.

 

ناصري افزود: مردم در اين صحنه با سفارشات مقام معظم رهبري راي خواهند داد تا به تكليف شرعي خود عمل كنند و هر چه زودتر براي اداي اين تكليف به پاي صندوق‌هاي راي خواهند رفت.

 

دسته ها : انتخابات
جمعه بیست و چهارم 3 1392 11:9
چرا امام چهارم «سجاد» لقب گرفت؟
 
  

 امام علي بن حسين بن علي بن ابيطالب (ع) مشهور به سجاد در پنجم شعبان سال 38 هجري قمري متولد شد .امام زين العابدين(ع) زماني ديده به جهان گشودند كه زمام امور در دست جد بزرگوارش امام علي بن ابيطالب (ع) بود.


به گزارش سرويس دين وانديشه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) نام معصوم ششم علي ( ع ) است . وي فرزند حسين بن علي بن ابيطالب ( ع ) و ملقب به "سجاد" و "زين العابدين " مي باشد . امام سجاد در سال 38هجري در مدينه ولادت يافت .حضرت سجاد در واقعه جانگداز كربلا حضور داشت ولي به علت بيماري و تب شديد از آن حادثه جان به سلامت برد ، زيرا جهاد از بيمار برداشته شده است و پدر بزرگوارش - با همه علاقه اي كه فرزندش به شركت در آن واقعه داشت - به او اجازه جنگ كردن نداد . مصلحت الهي اين بود كه آن رشته گسيخته نشود و امام سجاد وارث آن رسالت بزرگ ، يعني امامت و ولايت گردد.

نگاهي مختصر به زندگاني امام سجاد(ع)

مشهورترين كنيه او ابامحمد وابوالحسن است. مدّت عمر آن بزرگوار مثل پدر بزرگوارش پنجاه و هفت سال است زيرا پانزدهم جمادي الاول سال سي و هشت از هجرت به دنيا آمد. تولد آن بزرگوار دو سال قبل از شهادت اميرالمؤمنين (ع) است و تقريباً بيست و سه سال به پدر بزرگوار زندگي كرد. پس مدت امامت آن بزرگوار سي و چهار سال است.حضرت سجّاد (ع) پدري چون حسين دارد و مادرش دختر يزدگرد پادشاه ايران است مادر مكرّمه آن حضرت بنا بر منابع تاريخ اسلامي، غزاله از مردم سند يا سجستان كه به سلافه يا سلامه نيز مشهور است، مي باشد.ولي بعضي از منابع ديگر نام او را شهربانويه، شاه زنان ، شهرناز، جهان بانويه و خوله، ياد كرده اند. به هرحال دست عنايت حق بطور خارق العاده اين دختر را به امام حسين(ع) مي رساند. شرافت اين زن آن است كه مادر نه نفر از ائمة طاهرين مي شود و چنانچه حسين (ع) اب الائمه است، اين زن نيز ام الائمه است. و اما از نظر فضايل انساني: امام سجّاد (ع) گرچه با اهل بيت عليهم السلام وجه اشتراك در همه فضايل دارند و هيچ فرقي ميان آنان از نظر صفات و فضايل انساني نيست، اما از نظر گفتار و كردار شباهت تامّي به جدشان اميرالمؤمنين عليه السلام دارد.

چرا امام، «سجاد» لقب يافت؟

امام باقر عليه السلام فرمود: پدرم، هيچ يك از نعمت هاي الهي را ياد نمي كرد، مگر آنكه سر به سجده مي نهاد. هيچ حادثه ناگواري از او رد نمي شد، جز آنكه سجده مي كرد.هيچ نيرنگ حيله گري از او دفع نمي گرديد، مگر آنكه سر به سجده مي نهاد. از هيچ نماز واجبي فراغت نمي يافت، مگر اينكه به سجود مي رفت.هرگز موفق به اصلاح و آشتي بين دو نفر نمي شد، جز آنكه سجده شكر به جاي مي آورد. بنابراين نشانه هاي سجود در تمام اندام سجده اش آشكار بود از اين رو ايشان را «سجاد» ناميدند .

زندگي در در سخت‌ترين شرايط سياسي

امام سجّاد(عليه السلام) در بدترين زمان از زمان هايي كه بر دوران رهبري اهل بيت گذشت مي‌زيست، چه، او با آغاز اوج انحرافي، معاصر بود كه پس از وفات رسول اكرم(صلي الله عليه وآله وسلم) روي داد.امام(عليه السلام) با همه محنتها و بلاها كه در روزگار جدّ بزرگوارش اميرالمؤمنين(عليه السلام) آغاز گرديده بود همزمان بود. وقتي ديده به جهان گشود، جدّش اميرمؤمنان(عليه السلام)در خطِّ جهادِ جنگِ جمل، غرق گرفتاري بود و از آن پس با پدرش امام حسين(عليه السلام) در محنت و گرفتاريهاي فراوان او شريك بود. ايشان همه اين رنج ها را طي كرد و خود به طور مستقل روياروي گرفتاريها قرار گرفت.محنت و رنج او وقتي بالا گرفت كه لشكريان يزيد در مدينه وارد مسجد رسول اللّه شدند و اسب هاي خويش را در مسجد بستند، يعني همان جايي كه انتظار آن مي رفت مكتب رسالت و افكار مكتبي در آنجا انتشار يابد، امّا برعكس، آن مكان مقدّس در عهد آن امام تقوا و فضيلت، به دست سپاه منحرف بني اميّه افتاد و آنان ضمن تجاوز به نواميس مردم مدينه و كشتار فراوان، بي پروايي را از حدّ گذراندند و حرمت مدفن مقدّس رسول اكرم(صلي الله عليه وآله وسلم)و مسجدش را هتك نمودند.امام سجّاد(عليه السلام) براي پيش راندن مسلمانان به سوي نفرت از بني اميّه و افزودن مبارزه جويي با آنان، تلاش هاي مؤثّري نمود و هر گاه فرصتي به دست مي آمد، مردم را بر ضدّ امويان تحريك مي كرد و با احتياط، برنامه حاكمان منحرف را تحت نظر قرار مي داد.

 

امام و حكومت

امام سجّاد(عليه السلام) به اين امر آگاه بود كه تا وقتي از طرف پايگاه هاي مردمي پشتيباني نشود، تنها در دست گرفتن قدرت براي تحقّق بخشيدن به عمل دگرگون سازي اجتماع اسلامي كافي نيست.پايگاههاي مردمي نيز بايد به هدف هاي اين قدرت آگاه باشند و به نظريّه هاي او در حكومت ايمان داشته باشند و در راه حمايت از آن حركت كنند و مواضع آن را براي توده مردم تفسير نمايند و در برابر تندبادها با استواري و قدرت بايستند.امام سجّاد(عليه السلام) اين امكانات را نداشت و به علّت آگاهي نداشتن مردم چنين شكايت مي‌فرمود: «پروردگارا! در پيشامدهاي ناگوار روزگار به ناتواني خويش نگريستم و درماندگي خود را از جهت ياري طلبيدن از مردم در برابر كساني كه قصد جنگ با من داشتند ديدم و به تنهايي خود در برابر بسياريِ كساني كه با من دشمني داشتند، نظر كردم.»امام(عليه السلام)، از جنبه انقلابي، به صورتي كه مستقيماً عهده دار آن گردد، كناره جويي فرمود و به اين بسنده كرد كه كار قيام را به كساني واگذارد كه در اين مورد برپاي مي خيزند.

به طور كلي وضع اجتماعي كه هر امام در آن زيست مي كرد، شكل كار سياسي او را محدود و مشخّص مي‌ساخت.

پيشوايان معصوم با وجود توطئه هايي كه دشمنان، عليه آنها مي نمودند تا آنان را از زمينه حكومت دور سازند، پيوسته مسئوليت خود را در نگاه داري مكتب و تجربه اسلامي و مصون نگاه داشتن آن از فرو افتادن در ورطه انحراف و جدا شدن از مبادي و معيارها و ارزش هاي آن به گونه اي كامل ايفا مي‌كردند و هر وقت انحراف شدّت مي‌يافت و از خطر فروافتادن در ورطه نابودي بيم مي داد، پيشوايان(عليهم السلام) بر ضدّ آن حوادث تدبيرهاي لازم مي انديشيدند، و هر گاه تجربه اسلامي و عقيدتي در تنگناي مشكلي گرفتار مي‌آمد و رهبري هاي منحرف به حكم بي كفايتي از درمان آن ناتوان مي شد، امامان به نشان دادن راه حلّ و حفظ امّت از خطرهايي كه مردم را تهديد مي كرد، مبادرت مي فرمودند.

 

پاسداري از مقام نبوت

امام سجاد عليه السلام در غالب دعاهاي صحيفه سجاديه مكرر، قبل و يا بعد از هرگونه درخواست از خداي متعال، به حمد و ثناي الهي مي پردازد و بر پيامبر و آل آن بزرگوار صلوات مي فرستد و شيوه دعا كردن را آموزش مي دهد و حرمت رسول اكرم صلي الله عليه وآله را پاس مي دارد.

ايثارگر بزرگ

امام باقر عليه السلام فرموده است كه پدرش حضرت علي بن الحسين عليه السلام دوبار كل دارايي خود را با خدا قسمت كرد؛ همان بزرگوار فرموده است كه امام سجاد عليه السلام شبها انبان بزرگي از نان بر پشت مي نهاد و به نيازمندان صدقه مي داد. پس از شهادت امام سجاد عليه السلام معلوم شد آن بزرگوار مخارج صد خانواده نيازمند را بر عهده داشته است. (كشف الغمه، ج 2، ص 100)

امام سجاد(ع) در كربلا

بيماري موقت امام در كربلا و در جريان حادثه عاشورا چند روزي بيش ادامه نيافت و پس از آن حضرت زين العابدين 35سال عمر كرد كه تمام آن مدت به مبارزه و خدمت به خلق و عبادت و مناجات با حق سپري شد . سن شريف حضرت سجاد ( ع ) را در روز دهم محرم سال 61هجري كه بنا به وصيت پدر و امر خدا و رسول خدا ( ص ) به امامت رسيد ، به اختلاف روايات در حدود 24 سال نوشته اند . مادر حضرت سجاد بنا بر مشهور "شهربانو" دختر يزدگرد ساساني بوده است . آنچه در حادثه كربلا بدان نياز بود ، بهره برداري از اين قيام و حماسه بي نظير و نشر پيام شهادت حسين ( ع ) بود ، كه حضرت سجاد ( ع ) در ضمن اسارت با عمه اش زينب ( ع ) آن را با شجاعت و شهامت و قدرت بي نظير در جهان آن رو فرياد كردند . فريادي كه طنين آن قرنهاست باقي مانده و - براي هميشه - جاودان خواهد ماند . واقعه كربلا با همه ابعاد عظيم و بي مانندش پر از شور حماسي و وفا و صفا و ايمان خالص در عصر روز عاشورا ظاهرا به پايان آمد ، اما مأموريت حضرت سجاد ( ع ) و زينب كبري ( س ) از آن زمان آغاز شد .


امام آزادي بخش

امام چهارم بدون آنكه نيازي به نيروي كار بردگان داشته باشد، آنها را مي خريد و آزاد مي كرد و برخي گفته اند: امام چهارم هزار برده را در راه خدا آزاد كرد. بردگاني كه از اين موضوع اطلاع داشتند، همواره خود را در معرض ديد امام سجاد عليه السلام قرار مي دادند تا شايد حضرت، آنان را خريداري و آزاد كند و آن بزرگوار، هر ماه و هر روز به آزاد كردن بردگان خويش مي پرداخت. آن حضرت با فقرا مي نشست، با آنان غذا مي خورد، از آنان دلجويي مي كرد، به آنان لطف داشت و پناه آنان بود، براي آنان كار مي كرد و از آنان پذيرايي مي نمود، و درباره آنان به ديگران سفارش مي كرد.تاريخ نويسان اقرار دارند كه امام سجاد (ع)، دوست داشت فقيران، يتيمان و بينوايان سر سفره اش باشند و با آنها بنشيند، غذا براي آنها آماده كند و حتي غذا در دهن آنان بگذارد.

صحيفه سجاديه

امام(عليه السلام) براي آگاهي مردم، اسلوب دعا را به كار برد، به طوري كه دعاهاي آن حضرت، رويدادهاي عصر او را تفسير مي كند.صحيفه سجّاديّه كه به زبور آل محمّد مشهور است، اثر بي نظيري است كه در جهان اسلام، جز قرآن كريم و نهج البلاغه، كتابي به اين عظمت و ارزش، پديد نيامده كه پيوسته مورد توجه بزرگان و علما و مصنّفان باشد.از ديگر آثار ارزنده به جا مانده از امام سجّاد(عليه السلام)، مجموعه اي تربيتي و اخلاقي است به نام رساله حقوق كه امام(عليه السلام) در آن وظايف گوناگون انسان را در برابر خدا و خود و ديگران، با بياني شيوا و گويا بيان كرده است.مجموعه حقوقي كه در اين رساله ذكر شده جمعاً 51 حقّ مي باشد.


اينها گوشه اي از فضايل و ارزشهاي واقعي امام زين العابدين(ع) است كه دشمن را بر سر كينه و انتقام مي آورد چنانكه نوشته اند : در 12 محرم سال 95 هجري قمري حضرت سيد الساجدين ( ع ) به دست وليد بن عبدالملك به شهادت رسيدند و امروز قبر شريف آن حضرت در قبرستان بقيع مظلومانه و غريبانه مامن و زيارتگاه عاشقان و ارادتمندان خاندان رسول خدا(ص) است

دسته ها : مناسبت ها
پنج شنبه بیست و سوم 3 1392 21:33

 

ميلاد پرچمدار كربلا،سرباز باوفاي امام حسين(ع)،

ساقي لب تشنگان بر مسلمانان مبارك باد

دسته ها : مناسبت ها
پنج شنبه بیست و سوم 3 1392 10:56

 

امام حسين(ع):

"كار بدي نكن كه ناگزير از عذرخواهي باشد،

زيرا انسان باايمان نه بدي مي كند نه عذر مي خواهد.

ولي منافق همه روز بد مي كند و پوزش مي طلبد."

 

 

دسته ها : حديث
چهارشنبه بیست و دوم 3 1392 14:25
X